Cluj-Napoca: Premiile „Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetători în Știință și Inginerie" / Cât câștigă primul loc

Cluj-Napoca: Premiile „Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetători în Știință și Inginerie" / Cât câștigă primul loc
| Foto: Facebook.com/PrimariaClujNapocaRomania

Primăria Cluj-Napoca, împreună cu Prof. dr. Rada Mihalcea, cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca și profesor la Universitatea Michigan, organizează cea de-a IX-a ediție a concursului anual pentru cei mai buni tineri cercetători români în știință și inginerie, Premiile „Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetători în Știință și Inginerie".

Aceste premii anuale, inițiate în anul 2015, recunosc tinerii cercetători din domeniul științei și ingineriei care, prin munca lor, au demonstrat excelență și au adus contribuții extraordinare în domeniul lor de specialitate și societății.

Concursul este organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca în parteneriat cu Prof. Dr. Rada Mihalcea (cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca începând cu anul 2014, profesoară la Universitatea Michigan).

Câștigătorii acestei ediții a concursului vor primi premii în bani (locul I - 3000 $, locul II - 2000 $ și locul III - 1000 $), mențiuni speciale precum și diplome de merit. Acestea vor fi înmânate în cadrul unei festivități organizate de către Primăria municipiului Cluj-Napoca, împreună cu Prof. Dr. Rada Mihalcea.

Premiile pentru câștigătorii acestui concurs sunt asigurate de următorii sponsori: Betfair, Emerson, Terapia.

Condiții de participare:

Se califică pentru candidatura la aceste premii toți cei care lucrează în cercetare într-un domeniu de știință sau inginerie, la universități, institute de cercetare sau companii din întreaga țară. Candidații trebuie să nu depășească vârsta de 35 de ani, împliniți până la data de 31 decembrie 2023 (inclusiv).

Aplicație:

Se solicită nominalizări și autonominalizări care să conțină următoarele documente:

1. Scrisoare de nominalizare sau autonominalizare care să sublinieze meritele candidatului și să demonstreze motivul pentru care candidatul este potrivit pentru premiul „Tineri Cercetători în Știință și Inginerie”.
2. Curriculum Vitae al candidatului, incluzând lista completă de publicații și aplicații de finanțare.
3. O scrisoare de recomandare.
4. O copie după cartea de identitate a candidatului.

Calendarul desfășurării concursului pentru anul 2023:

Materialele trebuie trimise în format electronic la adresa de e-mail tineri.cercetatori.stiinta.ing@gmail.com. până la data de 2 iunie 2023. Scrisoarea de recomandare trebuie trimisă direct de către referenți la aceeași adresă de e-mail tot până la data de 2 iunie 2023. Aplicațiile primite după această dată nu vor fi luate în considerare.

Câștigătorii concursului vor fi anunțați la data de 3 iulie 2023, iar premiile vor fi înmânate în cadrul unei festivități organizate de Primăria municipiului Cluj-Napoca.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza