Cîmpeanu, întrebat dacă se discută despre varianta ca toţi elevii să intre, de luni, în vacanţă

Cîmpeanu, întrebat dacă se discută despre varianta ca toţi elevii să intre, de luni, în vacanţă

Ministrul interimar al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, întrebat dacă se discută varianta ca toţi elevii să intre într-o vacanţă de două-trei săptămâni, începând de luni, că "toate variantele sunt deschise". "În situaţia în care se suspendă şi alte activităţi, în interesul protejării dreptului la sănătate al elevilor şi cadrelor didactice, susţinem adaptarea structurii anului şcolar la situaţia epidemiologică extrem de gravă", a afirmat Cîmpeanu.

Potrivit unor surse citate de edupedu.ro, se discută varianta ca de luni toţi elevii să intre într-o vacanţă de două-trei săptămâni.
 
"Toate variantele sunt deschise în condiţiile în care nu înţelegem să ne vaccinăm! În situaţia în care se suspendă şi alte activităţi, în interesul protejării dreptului la sănătate al elevilor şi cadrelor didactice, susţinem adaptarea structurii anului şcolar la situaţia epidemiologică extrem de gravă", a declarat ministrul Sorin Cîmpeanu. 
 
Conform structurii anului şcolar 2021-2022, copiii din grădiniţe şi elevii din clasele primare vor avea vacanţă între 25 şi 31 octombrie, iar vacanţa de iarnă a elevilor este programată între 23 decembrie şi 9 ianuarie.

loading...
Etichete
Comenteaza