Zeci de firme "creative", interesate de Cluj Innovation Park

Zeci de firme "creative", interesate de Cluj Innovation Park
| Foto: CIP

Peste 50 de firme din domeniul filmului, proiectării şi designului industrial sunt interesate să îşi deschidă afaceri în Cluj Innovation Park, proiect construit cu fonduri europene la Cluj-Napoca. Vor fi create aproape 300 de noi locuri de muncă.

Directorul Cluj Innovation Park, Alexandru Coroian, a declarat, miercuri, la şedinţa Consiliului Local Cluj-Napoca, în care s-a aprobat regulamentul de organizare şi funcţionare a parcului, că joi va începe procedura de selecţie a firmelor.

„Începând de joi vom trece la procedura de selecţie a firmelor care sunt interesate să îşi deschidă afaceri în Cluj Innovation Park, în Centrul Regional de Excelenţă pentru Industrii Creative (CREIC). Este un interes mare din partea investitorilor, din zona de film, design industrial, proiectare şi traducere. Mizăm pe faptul că într-un an de zile vom ocupa toate spaţiile disponibile şi vom găzdui peste 50 de firme, din ţară şi străinătate, care vor crea aproape 300 de noi locuri de muncă”, a spus Coroian, citat de mediafax.ro.

În şedinţa Consiliului Local Cluj-Napoca a fost aprobat, miercuri, regulamentul de organizare şi funcţionare al parcului.

Cluj Innovation Park este un proiect cu fonduri europene al Primăriei Cluj-Napoca, demarat în 2014, şi care include Centrul Regional de Excelenţă pentru Industrii Creative şi Centrul Tehnologie, Evoluţie, Antreprenoriat, Microîntreprinderi. Centrul Regional de Excelenţă pentru Industrii Creative dispune de 13.300 mp, iar Centrul Tehnlogie, Evoluţie, Antreprenoriat, Microîntreprinderi are 5.000 mp.

Comenteaza