Un clujean a câștigat un concurs de design pentru Honda inspirat de traficul din oraș

Un clujean a câștigat un concurs de design pentru Honda inspirat de traficul din oraș
Lucrarea câștigătoare a marelui premiu: The Great Wave

Alexandru Ion, managing partner al agenției clujene Brandocracy, este câștigător al marelui premiu al competiției de profil Honda Civic 5D Design.

El  s-a născut în Oradea, dar s-a mutat la Cluj, unde a descoperit răbdarea în trafic, dar mai ales importanța gestionării programului deplasărilor, conform Iqads. Acesta a trecut printr-o experiență antreprenorială cu deschiderea unei agenții proprii în 2014, iar din 2018 face parte din echipa Brandocracy, agenție de consultantă în branding, în rol de managing martner. 

Designul câștigător, The Great Wave, a fost inspirat chiar direcțiile oferite de jurați pe parcursul competiției, dar și experiențele soției lui, care a vizitat Japonia într-o călătorie de afaceri.

Clujeanul are 30 de ani și este pasionat de domeniile creative: actorie, desen, web design, digital design, fotografie și videografie. Aceste pasiuni din perioada liceului s-au dezvoltat apoi datorită joburilor din industria IT pe care le-a avut pe durată facultății, unde a studiat marketingul.

În 2014 a făcut pasul cel mare în antreprenoriat, când a deschis o agenție de publicitate împreună cu un prieten, iar în 2016 s-a alăturat unui proiect de dezvoltare locală a vizibilității municipiului Oradea.

“Inspirația m-a lovit după ce am citit cu atenție recomandărilor oferite de reprezentanții Honda România. Atunci mi-a fost clar spre ce direcție o va luă conceptul meu grafic. Am avut mare încredere să propun o singură lucrare.

Conduc mult, mai ales la final de săptămană când colindăm țara sau devenim turiști în diverse locații din Europa. În Cluj am descoperit răbdarea în trafic și cât de important este să-ți gestionezi programul deplasărilor, încât să nu prinzi ambuteiajele orelor de vârf. În weekend-uri sunt un șofer fericit, când evadez din oraș și mă bucur de călătoriile făcute”.

Ceilalți doi finaliști au fost Cosmin George Grădinaru, cu designul Ghost in the Shell 2 (locul II) și Alin Pătru, cu C1-V1-C: Millennial Cranes (locul III).

 

Comenteaza