Turda, noul pol logistic al României

Turda, noul pol logistic al României

Municipiile Turda și Deva vor deveni noi hub-uri logistice ale României, conform estimărilor companiei de consultanță Cushman & Wakefield Echinox (CWE).

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

România este atractivă pentru investitori, iar infrastructura construită în vestul ţării ajută la atragerea sau consolidarea de noi investiţii în producţie, fiind foarte uşor de exportat pe autostradă, conform ZF.

Consultanţii CWE subliniază că din cauza lipsei infrastructurii moderne care să traverseze Car­paţii, companii pre­cum Dacia ajung să pro­grameze la secundă plecările camioanelor de la uzină pentru a nu bloca Valea Oltului, su­focată deja de prea multe vehicule.

„La Deva şi la Turda vom avea hub-uri logistice în următorii ani. Bosch are securizat terenul unde voia să construiască fabrica de maşini de spălat. Clima­tul european şi Brexit-ul i-au determinat pe cei de la Bosch să amâne investiţia până când vor decide ce vor produce acolo.

Nu este exclus să vedem altceva produs de Bosch acolo, însă ne aşteptăm ca în urmă­torul an să fie luată o decizie“, a spus Andrei Brînzea, partner land & industrial agency la CWE.
 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza