Tehnicienii în reţele de telecomunicaţii sunt căutați la Cluj. Salariu de 1.200 euro sau până la 3.000 euro dacă sunt relocați în UE

Tehnicienii în reţele de telecomunicaţii sunt căutați la Cluj. Salariu de 1.200 euro sau până la 3.000 euro dacă sunt relocați în UE
| Foto: Surakub888 - Depositphotos.com

Un tehnician în rețelele de telecomunicații are o remunerație lunară cuprinsă între 800 şi 1.200 de euro în țară, iar dacă este relocat în alt stat din Uniunea Europeană, leafa variază între 2.300 şi 3.000 de euro.

Un angajat pe poziţia de tehnician în reţele de telecomunicaţii câştigă între 800 şi 1.200 de euro în România şi între 2.300 şi 3.000 de euro dacă este relocat într-o altă ţară din Uniunea Europeană, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Un serviciu bun de telecomunicaţii elimină distanţa dintre oameni şi ne permite să lucrăm astăzi de oriunde sau să ne stabilim departe de casă fără teama că pierdem legăturile. În acest mecanism complex, tehnicianul are un rol esenţial. El este responsabil de repararea, instalarea şi upgrade-ul reţelelor de telecomunicaţii. Experienţa în proiecte de teren, capacitatea de a lucra foarte bine în echipă şi un management eficient al timpului sunt printre cel mai des întâlnite cerinţe ale angajatorilor pentru acest job. Salariile sunt, în medie, de 1.000 de euro pentru cei care lucrează în ţară, dar pot ajunge până la 3.000 de euro pentru cei care acceptă relocare la proiecte din alte state ale UE - Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonus anual bazat pe realizările individuale, pachet de asigurare medicală privată, rambursare pentru grădiniţă şi afterschool, rambursarea locurilor de parcare, oportunităţi de creştere profesională, cum ar fi training, cursuri online şi conferinţe.

Tehnicienii în reţele de telecomunicaţii, printre cei mai căutați la Cluj

În prezent, 1.390 de posturi vacante pentru poziţia de tehnician în reţele de telecomunicaţii sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Cluj, Bucureşti şi Braşov.

Comenteaza