START zborurilor către Leeds de pe Aeroportul din Cluj. Destinația este o premieră

START zborurilor către Leeds de pe Aeroportul din Cluj. Destinația este o premieră
| Foto: Facebook.com/airportcluj.ro

Zborurile de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj către Leeds, operate de către compania Wizz Air, au debutat, marți, 1 noiembrie 2022.

„Premieră absolută: decolăm spre Leeds (Marea Britanie), cu zborurile operate de Wizz Air de pe Aeroportul Internaţional Cluj! Zborurile spre Leeds sunt operate de marți, 1 noiembrie 2022, cu două/trei frecvenţe pe săptămână!”, au transmis reprezentanții Aeroportului din Cluj-Napoca.

Marea Britanie conduce în topul țărilor de destinație preferate de către pasagerii Aeroportului Internațional Cluj.

Leeds este cel mai mare oraş din regiunea West Yorkshire şi al treilea oraş ca mărime din Marea Britanie (după Londra şi Birmingham), fiind considerat a fi capitala nordului Angliei.

Aeroportul Leeds Bradford deserveşte cele 2 oraşe (Leeds şi Bradford) fiind situat la aproximativ 11, respectiv 14 kilometri de centrul acestora.

Oraşul Leeds este unul dintre marile centre universitare din Regat, iar cele două universităţi (University of Leeds şi Leeds Metropolitan University) sunt faima oraşului care găzduieşte anual o comunitate de peste un sfert de milion de studenţi. Leeds are, de asemenea, o serie de atracții turistice, muzee, galerii de artă, festivaluri, dar şi o tradiție îndelungată a industriei, în special a produselor textile, fiind centrul comercial și financiar al orașului West Yorkshire.

Comenteaza