Soluție a la Cluj la închiderea piețelor: magazin mobil de legume

Soluție a la Cluj la închiderea piețelor: magazin mobil de legume
Întreprinzătorii clujeni promit să se plimbe cu unitatea mobilă prin tot orașul | Foto: Made in Cluj

O cooperativă înființată de doi mici producători de legume din județ a venit cu o soluție în întâmpinarea consumatorilor, în contextul închiderii piețelor interioare din Cluj: un magazin mobil cu legume de sezon.

Produsele livrate provin din fermele celor doi producători și conțin legume de sezon crescute responsabil, conform Made in Cluj, platformă creată în sprijinul inițiativelor locale.

“Desaga de Legume conține exclusiv ceea ce cultivăm noi. Se modifică săptămânal, în funcție de produsele de sezon. Nu va conține niciodată roșii coapte forțat în ianuarie sau ardei în martie. Pentru că dorim să aveți cele mai gustoase și sănătoase legume, practicăm legumicultura responsabil”, promit antreprenorii clujeni.

Pentru început, magazinul mobil staționează pe strada Bună Ziua, peste drum de complexul comercial Home Garden, iar apoi, în funcție de găsirea de spații de parcare adecvate, va poposi și în alte locații din oraș.

Produsele Desaga cu Legume comercializate în magazinul pe roți provin de la Ferma Dronea, din comuna Jucu, axată pe legume, fructe, verdeturi, flori și plante ornamentale, și din Ograda lui Andrei, din Gherla, însă pot fi comandate și pentru livrare acasă, de pe pagina de internet a cooperativei.

Comenteaza