Se reiau patru rute Wizz Air de pe Aeroportul Internațional Cluj! Pe altele va crește frecvența

Se reiau patru rute Wizz Air de pe Aeroportul Internațional Cluj! Pe altele va crește frecvența
| Foto: Facebook.com/airportcluj.ro

Compania maghiară low-cost anunţă că va relua patru rute din Cluj-Napoca, către Nisa, Catania, Larnaca şi Napoli, din martie 2024. În plus, Wizz Air va creşte frecvenţele pe alte rute începând cu luna decembrie a acestui an, respectiv din martie 2024.

Așadar, în primăvara anului viitor vor fi reintroduse rutele către Nisa, Catania, Larnaca şi Napoli, oferind mai multe opţiuni convenabile de zbor pentru sezonul estival. Wizz Air va zbura spre aceste destinaţii de două ori pe săptămână.

Totodată, începând din decembrie 2023, pasagerii din Cluj-Napoca şi împrejurimi vor putea zbura mai des către Milano Bergamo şi Bruxelles Charleroi. Din martie 2024, vor fi disponibile mai multe zboruri şi pe rutele care leagă Cluj-Napoca de Milano Bergamo (o nouă creştere a frecvenţei), Malaga, Barcelona, Bologna, Basel-Mulhouse-Freiburg, Roma Ciampino şi Madrid.

Zborurile Cluj-Napoca – Nisa vor avea loc în zilele de miercuri şi duminică, iar Cluj-Napoca – Napoli luni, miercuri şi vineri, până la 29 martie, apoi miercuri şi duminică, din 31 martie.

Cursa Cluj-Napoca - Catania va zbura luni şi vineri, până la 29 martie, apoi marţi şi sâmbătă, din 2 aprilie. Zborurile Cluj-Napoca – Larnaca vor pleca în zilele de miercuri şi duminică până la 29 martie, apoi marţi şi sâmbătă, din 2 aprilie.

Frecvenţa zborurilor Cluj-Napoca – Milano Bergamo creşte de la 9 la 11 săptămânale, Cluj-Napoca – Bruxelles Charleroi de la 7 la 9, Cluj-Napoca – Malaga de la 2 la 3 zboruri săptămânale, Cluj-Napoca – Bologna de la 5 la 7, Cluj-Napoca – Basel-Mulhouse-Freiburg de la 7 la 10, Cluj-Napoca – Roma Ciampino de la 4 la 5, Cluj-Napoca – Madrid de la 4 la 7, iar Cluj-Napoca – Barcelona de la 3 la 7.

loading...
Comenteaza