S-a anunțat prima conferință fizică de business a anului la Cluj

S-a anunțat prima conferință fizică de business a anului la Cluj
Organizatorii mizează pe reluarea discuțiilor de față în față | Foto: TCIC

Conferința clusterelor din Transilvania (TCIC) este primul eveniment de afaceri din 2021 anunțat la Cluj. Aceasta este programată să se țină în iunie și cuprinde inclusiv întâlniri față în față.

Evenimentul din 16-18 iunie este organizat de asocierile Cluster Mobilier Transilvan, Transilvania IT Cluster, AgroTransilvania Cluster, Clusterul de Industrii Creative Transilvania, Transylvania Energy Cluster și Romanian New Materials Cluster.

“Ne-am adunat, ne-am sfătuit și am decis că la mijloc de iunie e timpul perfect pentru a ne lua trei zile în care să dezbatem una dintre marile provocări ale tuturor industriilor: ce fel de abilități profesionale ne va (mai) cere viitorul?

Cu siguranță după 2020, când tuturor ne-au fost testate limitele profesionale și personale, vom avea parte de dialoguri cu adevărat profunde și vom avea capacitatea de a contura și soluții.

TCIC va însemna prilej de conectare cu profesioniști de top care vor fi invitați ca speakeri și cu potențiali parteneri de afaceri, cu care fiecare își va putea stabili întâlniri tete-a-tete, chiar în cadrul conferinței”, au precizat organizatorii.

La ultima ediție care a putut fi organizată la Cluj-Napoca, în 2019, au fost prezenți vorbitori și participanți din 20 de țări, la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative, de pe Dealul Lomb.

Evenimentul a inclus și o platformă de networking, de care participanții au profitat pentru a-și stabili întâlniri față în față cu potențiali colaboratori și parteneri de afaceri. 600 de astfel de întâlniri bilaterale au fost stabilite între persoane din Europa, SUA și Africa.

Comenteaza