Rețeaua de topografie Graphein vrea să intre pe piața Clujului

Rețeaua de topografie Graphein vrea să intre pe piața Clujului

Antreprenorii Eugen Ursu şi Andrei Sueran, care deţin Graphein, un business care oferă servicii de topografie şi scanare 3D pentru proiecte de construcţii, și-au lansat operațiunile la Cluj, unde sunt interesați de francizarea afacerii.

Ei îşi propun să atragă în 2021 o finanţare de 600.000 de euro pentru a se extinde în alte ţări din Europa, după ce a vândut anul acesta prima franciză şi au lansat operaţiunile în județele Cluj şi Iaşi, conform ZF.

“Căutăm parteneri, business angels sau fonduri de investiţii, care să ne poată ajuta să creştem businessul accelerat, alături de care să avem valori comune. Investitorii trebuie să caute o rentabilitate a investiției mai mare pe termen mediu şi lung şi implicare în dezvoltarea companiei”, a declarat Eugen Ursu, CEO al Graphein.

Asociații sunt în discuţii şi cu alţi posibili francizaţi şi îşi propun să ajungă și în în judeţele Timiş, Arad, Constanţa, Galaţi, Braşov.

Finanţarea din 2021 va susţine dezvoltarea reţelei de birouri de topografie la nivel naţional, deschiderea primului birou în afara ţării, dezvoltarea unei academii online unde angajaţii şi francizaţii să beneficieze de training pentru a livra servicii de topografie, dar şi crearea unui departament de dezvoltare şi inovare.

Comenteaza