Producția de etichete pentru dezinfectanți crește de 4 ori la Cluj

Producția de etichete pentru dezinfectanți crește de 4 ori la Cluj

Cel mai mare fabricant de etichete autoadezive și ambalaje flexibile din România, Rottaprint Apahida, a informat că producția de etichete pentru produsele dezinfectante s-a majorat în contextul noului coronavirus.

Din datele centralizate de companie, comenzile pentru produse din industria alimentară precum preparate din carne, lactate și panificație au crescut semnificativ. Compania a înregistrat dublări ale volumului de comenzi în această perioadă față de 2019, pe fondul cererii accelerate din partea comercianților.

În schimb, cererea pentru produsele promoționale, indiferent că erau adresate unor promoții legate de alimente sau de anumite evenimente, a scăzut substanțial. Pe lângă informările regulate, angajații au primit dezinfectanți (inclusiv cei care lucrează de acasă), mânuși și măști faciale.

„Suntem foarte atenți la nevoile clienților în această perioadă și încercăm pe cât posibil să oferim prioritate produselor de maximă necesitate în piață în acest moment pentru a nu se crea dezechilibre și a putea face față cererii”, a declarat Cristian Nechita-Rotta, director general al Rottaprint.  

Comenteaza