Primul incubator digital din România va demara în această vară la Cluj

Primul incubator digital din România va demara în această vară la Cluj
Cele mai bune echipe vor putea să își desfășoare activitatea în primul incubator digital din România, situat în parcul științific și tehnologic Tetapolis. Ele vor avea acces la servicii oferite de specialiști recunoscuți din marketing și vânzări, strategii de business, contabilitate, fiscalitate, juridic.

Programul va fi compus din 12 module de învățare importante, care vor oferi la final participanților o idee despre modelul lor de business și vor pune la încercare ideile lor. Pe durata celor patru săptămâni, participanții se vor întâlni cu trainerii și cu mentorii Startup Camp timp de zile pentru sesiuni de învățare, ateliere practice și lucru în echipă. 
 
Acesta este deschis candidaţilor şi echipelor care au o idee de produs sau serviciu inovativ în domeniile digital, pe platforme web sau mobile, tehnologic, smart city, inteligență artificială sau în domeniul eficienței energetice.
 
Printre trainerii și mentorii care vor contribui la dezvoltarea start-upurilor în timpul celor patru săptămâni sunt Erik Barna (Life is Hard), Voicu Oprean (AROBS), Cristian Dascălu (Startup Transilvania), Mihai Coca (Tetapolis), Phillip Choban (Telios), Sorina Mone (Fortech), Oana Tue (trainer și business coach).
 
Startup Transilvania este o platformă de informare, educare, colaborare și formare de rețele care vizează dezvoltarea și finanțare noii generații de proiecte antreprenoriale din regiune. Tetapolis este primul parc știintific şi tehnologic din Transilvania, lansat în 2016, în cadrul TechFest. 
 
Acesta este un proiect de anvergură, cu o finanțare de 60 de milioane de euro din fonduri europene. Proiectul include birouri și laboratoare de cercetare, structuri complete de incubare, săli de conferințe, spații expoziționale, parking și construcții dedicate activităților sportive și de relaxare și urmărește să devină un centru de inovare și de dezvoltare al regiunii.

Comenteaza