Peste 29 de schimbări legislative în domeniul HR şi salarizare, pe perioada celor 2 luni de stare de urgență

Peste 29 de schimbări legislative în domeniul HR şi salarizare, pe perioada celor 2 luni de stare de urgență
| Foto: © tomertu - stock.adobe.com

Unul dintre departamentele care s-au aflat sub cea mai mare presiune în ultimele luni au fost cele de resurse umane și salarizare.

Cele peste 29 de schimbări legislative survenite pe perioada celor 2 luni de stare de urgență au împins departamentele de resurse umane la eforturi supraomenești pentru a răspunde cerințelor solicitate de Guvern. Mai mult decât atât, cele peste 100 de modificări implementate în cadrul declarației D112 au complicat și mai mult situația.  

În aceste condiţi, o companie clujeană de IT a lansat o platformă care răspunde tuturor necesităților de informare pe care le au managerii de resurse umane și specialiștii în salarizare, în aceasta perioadă dificilă. Este vorba de platforma www.truehr.ro, lansată de UCMS by AROBS.

“În toți acești ani, ne-am adaptat contextelor și industriilor cu care am colaborat și am investit constant în calitatea produselor și în asistența oferită clienților pentru a răspunde nevoilor lor. Următorul pas care a venit firesc a fost să mutăm accentul pe zona digitală, prin lansarea truehr.ro, ce oferă informații accesibile oricărui utilizator, prin câteva clickuri ” spune Ionuț Gherle, CEO UCMS Group România.

Începând din 2019, UCMS Group România este parte din portofoliul grupului clujean AROBS.

Comenteaza