O platformă de curierat intră în Cluj. „Au venit pandemia, lockdownul, iar comenzile au explodat"

O platformă de curierat intră în Cluj. „Au venit pandemia, lockdownul, iar comenzile au explodat"
| Foto: Yan Krukov/Pexels.com

Colete Online, o platformă de tip marketplace, prin care utilizatorii pot alege între firmele de curierat dorește să vină și la Cluj. Compania a ajuns la 15.000 de comenzi lunare, iar pentru a face față vrea să dubleze numărul de angajați.

Colete Online, platformă de tip marketplace prin care utilizatorii pot compara şi alege între serviciile mai multor firme de curierat pen­tru a trimite pachete şi colete în Româ­nia şi peste graniţele ei, are în plan extinderea la Cluj, precum și în alte mari orașe din țară.

Compania avut o creştere de peste 900% a numărului de comenzi în 2021, pe fondul pandemiei înce­pute în 2020, ajungând la peste 15.000 de comenzi lunar, iar trendul a continuat să se menţină, potrivit ZF.

Unul dintre factorii care au dus la creşterea numărului de comenzi înregistrate pe platforma Colete Online a fost distanţarea socială impusă în urma crizei sanitare

„La sfâşitul anului 2019, aveam în jur de 1.000 colete pe lună. În ianuarie 2020 treceam de 1.400 de colete apoi au venit pandemia, lockdownul, iar comenzile au explodat. Drept urmare în plină pande­mine noi angajam personal, munceam până târziu la dezvoltarea softului platformei pentru a uşura mana­gemen­tul comenzilor şi pentru a rezolva problemele care apăreau sau ar fi putut să apară. Cumva pandemia a fost catalizatorul care a făcut că platforma să se dezvolte în ritm accelerat“, a spus Costin Gavrilescu, fondator al Colete Online, care şi-a început activitatea în iunie 2019.

Comenteaza