O nouă companie la Tetarom. Parcul industrial din Cluj devine casa unei firme de sisteme de ventilație cu afaceri de 10 mil. lei

O nouă companie la Tetarom. Parcul industrial din Cluj devine casa unei firme de sisteme de ventilație cu afaceri de 10 mil. lei

Parcul Industrial Tetarom I va avea un nou client. Compania româno-cehă Atrea, specializată în sisteme de ventilație se mută pe strada Tăietura Turcului din Cluj-Napoca.

Parcul Industrial Tetarom I (1) situat pe strada Tăietura Turcului din municipiul Cluj-Napoca, devine casa Atrea, o firmă româno-cehă, care își desfășoara activitatea în domeniul sistemelor de ventilații.

Un nou client: ATREA. Îi urăm: «Bun venit!». Atrea Romania este o societate mixtă, româno-cehă, înființată in anul 2015 și este specializată în producerea și furnizarea sistemelor de ventilație cu recuperare de căldură denstinate caselor și clădirilor comerciale.
Este lider de piață, din 1990 atunci când s-au pus bazele companiei în Republica Cehă. Compania continuă să fie deținută de aceeași familie.

Este prezentă în 30 de țări și numără peste 400 de angajați. iar în România sunt din 2015.
Compania deține o fabrică de producție și laborator aerodinamic propriu.

Ca misiune își propune:

  1. Flux constant de aer proaspăt pentru orice spațiu. (școli, spitale, spații office, spații rezidențiale)
  2. Soluții de o calitate impecabilă pentru ventilație eficientă din punct de vedere energetic.
  3. Personalizarea soluțiilor în funcție de specificațiile fiecărui proiect.
  4. Confortul celor care aleg soluțiile ATREA atât pentru proiecte personale, cât și proiecte de mare anvergură.
  5. Grija față de mediul înconjurător. Soluțiile ATREA reduc amprenta de carbon a construcțiilor beneficiare”, a anunțat Tetarom într-o postare pe Facebook.

Ulterior, ATREA ROMÂNIA S.R.L., companie din Ilfov (Otopeni, Strada Ion Creangă 10 K) avea punctul de lucru până la data de 31.05.2021 pe strada Republicii (Cluj-Napoca, cartierul Zorilor), nr. 107, et. II, potrivit datelor consultate de ZIUA DE CLUJ pe site-ul termene.ro.

Conform sursei citate anterior, Atrea România a raportat pentru anul 2021, o cifră de afaceri de 10.563.534 milioane de lei, și un profit net de 302.364, cu un număr mediu de șapte angajați.

 

 

Comenteaza