NTT DATA anunță lansarea NTT DATA EMEAL, o nouă companie operațională pentru Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină, condusă de Fritz Hoderlein

NTT DATA anunță lansarea NTT DATA EMEAL, o nouă companie operațională pentru Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină, condusă de Fritz Hoderlein

NTT DATA, lider global în transformare digitală și servicii IT, a anunțat astăzi că a înființat recent NTT DATA EMEAL (Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină) care își va începe activitatea operațională în 14 septembrie 2021.

Noua companie aduce everis (cu prezență în principal în Europa și America Latină) și NTT DATA EMEA (cu prezență în principal în Marea Britanie, Italia, Germania și România) sub același management, cu o echipă de 38.000 de oameni în 25 de țări și cu venituri de 3 miliarde de euro. 

Integrarea în regiunea EMEAL este un pas fundamental pentru a opera ca o singura companie NTT DATA la nivel global, și își propune să simplifice și să consolideze organizația, să reflecte viziunea și valorile comune, precum și să amplifice colaborarea sub un singur brand, NTT DATA. Mai mult, va permite NTT DATA să continue colaborarea cu alte companii din grupul NTT și să ofere în continuare clienților, societății și oamenilor, soluții integrate cu valoare adăugată prin servicii de consultanța de business, soluții și aplicații, transformare digitală și IT, servicii de management al proceselor de business, servicii de securitatea a informației, cloud și infrastructură.

În acest context, Fritz Hoderlein este numit CEO al NTT DATA EMEAL. În prezent, Fritz este CEO al everis, care a devenit parte a NTT DATA în 2014. S-a alăturat companiei în 1999, conducând proiecte de consultanță în afaceri și transformare digitală atât în ​​sectorul privat cât și în cel public și a ocupat diferite funcții de conducere în mai multe țări. Are experiență vastă în impactul pe care tehnologia și inovația îl au asupra mediului de afaceri și este expert în transformare organizațională.

NTT DATA EMEAL va continua să-și îndeplinească angajamentul de a asigura clienților săi și societății, în general, acces la un viitor digitalizat și de a contribui la dezvoltarea relațiilor pe termen lung îmbinând acoperirea globală cu specificul prezenței locale.

Pentru oamenii din cadrul noii organizații, această integrare înseamnă că își vor putea dezvolta cariera într-un cadru mai bine coordonat, cu diverse oportunități de conexiune globală, și vor beneficia de avantajele unei companii lider în industria IT.

„Suntem încântați de începutul acestui nou capitol. O regiune integrată EMEAL înseamnă a fi o organizație eficientă și puternică și reprezintă un pas fundamental pentru a fi o companie NTT DATA și o companie NTT pentru a asigura mai multă valoare adăugată clienților, societății și oamenilor. Fritz este persoana potrivită pentru a conduce NTT DATA EMEAL spre etapa următoare, datorită vastei sale experiențe ca lider și dedicării de care a dat dovadă”, spune Kaz Nishihata, Vicepreședinte Executiv Senior și Director Reprezentativ, NTT DATA.

 „Sunt onorat să conduc această companie nou integrată, NTT DATA EMEAL, în calitate de CEO. Avem oameni foarte talentați și lideri inovatori în transformare. Această echipă uimitoare ne va permite să creăm, utilizând tehnologia, rezultate tangibile pentru clienții noștri și să oferim oamenilor din echipa noastră cel mai bun mediu de dezvoltare a carierei”, spune Fritz Hoderlein, CEO NTT DATA EMEAL.

Despre NTT DATA

NTT DATA – parte a NTT Group, este compania inovatoare de servicii IT cu prezență globală și sediul central în Tokyo. Sprijinim clienții în transformarea digitală a business-ului prin consultanță, soluții de industrie, managementul proceselor de business și digitalizarea serviciilor IT. NTT DATA asigură acestora, și societății în general, acces la un viitor digitalizat. Suntem dedicați pe termen lung succesului clienților noștri și îmbinăm acoperirea globală cu prezența locală în peste 50 de țări din întreaga lume. Vizitați-ne la nttdata.com

Comenteaza