Noul iPhone se lansează la primăvară. Ce funcții noi va avea telefonul de la Apple

Noul iPhone se lansează la primăvară. Ce funcții noi va avea telefonul de la Apple

Apple va lansa un nou telefon mai accesibil în primăvara acestui an.

În mod obișnuit, Apple își lansează telefoanele toamna, dar în cazul de față există excepția iPhone SE, care ajunge la cea de a treia generație.

Anul acesta, iPhone SE va fi lansat în primăvară și se va bucura de noi îmbunătățiri, precum suport pentru 5G, un procesor mai nou, A15 Bionic (pe 5 nanometri), cel mai puternic cip de pe telefoanele Apple, potrivit unui Tweet citat de playtech.ro.

Dezamăgirea design-ului

Cu toate acestea, a treia generație de SE vine cu un design vechi de 5 ani, deoarece terminalul va arăta ca predecesorul său lansat în 2020, care la rându-i avea același design ca iPhone 8, lansat în 2017.

Apple ar putea crește spațiul de stocare la versiunea de bază, de la 64GB, la minimum 128GB, după modelul iPhone-urilor lansate în toamna anului trecut.

iPhone SE este telefonul de buget al celor de la Apple, iar până acum a fost lansat primăvara. Ultimul model a fost lansat chiar la debutul pandemiei, în aprilie 2020, iar prima generație datează din martie 2016.

Este bine cunoscut faptul că tehnologia 5G consumă mai multă baterie, iar aproape sigur, Apple va folosi pe noul smartphone accesibil o baterie mai mare decât în cazul versiunii anterioare.

Încă nu sunt cunoscute detalii despre preț și dacă acesta va rămâne la pragul de 400 de dolari (pentru versiunea de bază), preț cu care Apple a avut succes cu al său SE, cel mai ieftin telefon al gigantului din Cupertino.

Comenteaza