Nord Conforest a luat credit pentru noul său ansamblu din Gilău

Nord Conforest a luat credit pentru noul său ansamblu din Gilău

Compania de investiții imobiliare Nord Conforest Invest (NCI) controlată de antreprenorul Dorin Aşchilean va susține dintr-un credit bancar și din fonduri proprii investiția de 2,6 milioane de euro în ansamblul de locuinţe din comuna clujeană Gilău. 

Compania este la al doilea proiect rezidenţial dezvoltat în zona localităţii Gilău, după ce a finalizat în 2017 proiectul Gloris Residence (48 de apartamente şi un spaţiu comercial), conform ZF. Noul ansamblu are o suprafaţă de 7.450 mp, fiind compus din șapte duplexuri, o locuinţă colectivă cu nouă apartamente, o casă individuală şi o locuinţă înşiruită cu patru apartamente. Preţurile pornesc de la 1.000 euro/mp suprafaţă utilă, fără taxa pe valoarea adăugată.

’’Locaţia a fost special aleasă pentru acest tip de investiţie, întrucât, încă din faza de proiectare, s-a urmărit facilitarea unui stil de viaţă relaxat, potrivându-se atât celor care pot lucra de la distanță, în domeniile tehnologia informației IT,  economic, consultanţă, dar mai ales persoanelor care simt nevoia să se retragă din aglomeraţia şi poluarea mediul urban. Ansamblul este realizat în proporţie de 95% şi estimăm că vom reuşi finalizarea construcţiei până la sfârşitul lunii mai’’, a declarat președintele Dorin Aşchilean.

Compania are în plan să înceapă vânzarea locuinţelor imediat după finalizarea în integralitate a construcţiei proiectului, în perioada mai-iunie, astfel încât potenţialii cumpărători să aibă o imagine finală a proiectului. ’’Evoluţia pieţei este bună, iar în zona noastră se menţine într-un trend ascendent.

Investiţiile în acest domeniu rămân profitabile şi observăm tendinţa cumpărătorilor de a se orienta spre case şi duplexuri în pofida apartamentelor, lucru pe care noi l-am preconizat încă din 2019’’. NCI are în plan pentru perioada următoare construcţia unui sediu de birouri şi a unui nou proiect imobiliar, cu 52 de apartamente, în Cluj-Napoca.

Comenteaza