Napolact și-a făcut magazin pe internet. Este doar pentru clujeni

Napolact și-a făcut magazin pe internet. Este doar pentru clujeni

Compania FrieslandCampina România (FCR) a activat magazinul online pentru produsele sub brandul Napolact.

Prin intermediul platformei se pot face şi donaţii persoanelor defavorizate, pentru Banca pentru Alimente Cluj, pe care compania le dublează. Serviciul este valabil momentan doar pentru clujeni. Comenzile nu au limită de valoare, iar transportul este gratuit pentru o comandă minimă de 100 de lei. FCR a oferit cumpărătorilor și posibilitatea de a comanda pe internet produsele direct din magazinul din Cluj-Napoca.

Luna trecută, producătorul de lactate care deține brandul Napolact a informat că angajează operatori de producție și depozit, mecanici și electricieni pentru fabricile sale din județele Cluj și Mureș și că nu intenționează să își trimită angajații în șomaj tehnic. Compania a anunțat că lucrează la capacitate maximă de la începutul pandemiei de coronavirus.

Napolact a fost dizolvată ca societate - nu și ca brand - prin înglobarea sa în FSC România, parte a grupului olandez. În 2006, Napolact a vândut fondului de investiţii Morava, cu 4,2 milioane de euro, spaţiile sale de pe Bd. 21 Decembrie din Cluj-Napoca, unde funcţiona principala fabrică, şi s-a mutat pe Calea Baciului.

Fostul sediu a fost demolat de noul proprietar, locul fiind lăsat liber pentru un supermarket, sedii de birouri, locuințe. Fabrica din Huedin şi-a încheiat activitatea în 2008, divizia de îngheţată a fost vândută grupului Unilever, iar unitatea de producţie de la Ţaga şi-a închis porţile, fiind luată ulterior în administrare de către fermierii clujeni.

Comenteaza