Ministrul Agriculturii va conduce caravana PNDR

Ministrul Agriculturii va conduce caravana PNDR
Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale şi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) derulează în perioada 1 iulie - 2 decembrie o caravană a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2020 care va viza şi Clujul.

În contextul lansării, începând cu luna aceasta, a unor noi măsuri aferente PNDR 2020, din cadrul subprogramului pomicol, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, va însoţi caravana pe parcursul celor cinci luni de derulare a acesteia. Proiectul se va realiza sub forma unei campanii naţionale de informare şi promovare a PNDR, precum şi a Reţelei Naţionale de Dezvoltare Rurală, pentru perioada 2014-2020, prin prezentarea măsurilor de finanţare disponibile prin noul program şi a sarcinilor concrete ale RNDR.
 
În cadrul caravanei vor fi susţinute câte patru conferinţe de informare pentru PNDR 2020 şi se vor realiza câte două vizite la proiecte identificate ca exemple de bună practică finanţate prin PNDR 2013. Rezultă 164 de conferinţe şi 82 de vizite de lucru la care vor participa 32.000 de persoane. Conform calendarului caravanei, în perioada 9-10 iulie au fost programate acţiuni de informare, concretizate prin conferinţe şi vizite de lucru la nivelul judeţului Satu-Mare. În cadrul acestor evenimente, conducerea MADR estimează participarea a 600 de persoane din rândul beneficiarilor, potenţialilor beneficiari, multiplicatorilor, actorilor locali, precum şi a reprezentanţilor media.

Etichete
Comenteaza