Managerii de securitate sunt printre cei mai căutați la Cluj. Salariu poate ajunge până la 1.200 euro/lună

Managerii de securitate sunt printre cei mai căutați la Cluj. Salariu poate ajunge până la 1.200 euro/lună
| Foto: kalinovsky - Depositphotos.com

Firmele de la Cluj caută manageri de securitate, iar salariul variază între 900 și 1.200 de euro lunar.

Un angajat pe poziţia de manager de securitate are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.200 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Managerii de sercuritate, căutați de firmele din Cluj

În prezent, 513 de posturi vacante pentru poziţia de manager de securitate sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj şi Galaţi.

Managerul de securitate dezvoltă noi practici pentru echipa de operaţiuni şi ghidează echipa pe care o are în subordine. Candidatul ideal pentru acest rol are studii medii sau superioare, pregătire profesională cu privire la planificarea/ executarea activităţilor de pază şi cunoştinţe despre activitatea de securitate, precum şi abilităţi puternice de comunicare, rezolvare a problemelor şi planificare. Experienţa profesională pe un post similar reprezintă un plus în candidatura unei persoane. În prezent, cea mai mare densitate a ofertelor pentru astfel de poziţii o regăsim în Bucureşti, Cluj şi Galaţi, iar oferta salarială medie este de 900-1.200 euro/lună - Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, prime de sărbători, vouchere de vacanţă, pensie privată, tichete de masă, asigurare de viaţă şi/sau accidente sau decontarea transportului.

Comenteaza