Dan Nistor, lovit de un om de ordine la Sibiu: "Putea să-mi fie tată"

Dan Nistor, lovit de un om de ordine la Sibiu: "Putea să-mi fie tată"
| Foto: captura video Orange Sport

Tensiunea a atins cote maxime la finalul meciului dintre Universitatea Cluj și Hermannstadt.

"Studenții" au egalat în prelungiri la Sibiu, iar golul marcat de Popa a declanșat conflictul dintre cele două tabere. Tensiunea s-a extins și la oamenii de ordine, care au fost curprinși de un exces de zel necaraceristic.

După fluierul final, Dan Nistor a încercat să urce în tribună după băiatul său, alături de care plănuia să meargă în fața suporterilor clujeni. Un om de ordine l-a lovit pe jucător și a fost nevoie de intervenția președintelui Radu Constantea și a directorului sportiv Gabi Giurgiu pentru aplanarea conflictului.

"Eu am vrut să-mi iau băiatul pe teren, să salutăm galeria. Un domn care putea să-mi fie tată m-a lovit! Aşa a decis dânsul. Dacă dânsul are o insignă la gât, a crezut că i se permite totul, dar eu îi urez sănătate.

E doar un copil care a vrut şi el să salute galeria. Trebuie să le facem bucuria aceasta copiilor. Voia şi el să intre pe teren, atâta tot. Domnul m-a lovit, asta e. Probabil a vrut să mă împingă, dar m-a lovit.

Noroc că sunt de la ţară şi sunt puternic, nu am păţit nimic. Îi doresc sănătate pe această cale, sper să ne revedem la anul şi să nu mai existe scandal, eu doar am vrut să-mi duc copilul pe teren", a declarat Nistor, potrivit Orange Sport.

Comenteaza