Liderul european în sisteme de purificare va instala apa potabilă la Pata-Rât

Liderul european în sisteme de purificare va instala apa potabilă la Pata-Rât

Asociația Zona Metropolitană Cluj (ZMC) a semnat un acord de colaborare cu compania internațională Klarwin în vederea creșterii accesului la apă potabilă pentru comunitățile de la Pata-Rât.

„După trei ani de parteneriat cu autoritățile locale, timp în care am construit încredere și am demonstrat competență tehnică și profesională prin epurarea a 100.000 mc de levigat din depozitul neconform de deșeuri menajere de la Pata-Rât, am decis să ne implicăm într-un proiect ce răspunde nevoilor comunităților din vecinătate. Este datoria noastră să identificăm și să implementăm soluții care să le asigure locuitorilor un acces mai facil la apă potabilă”, a declarat Lucian Pavel, managerul departamentului protecția mediului din Klarwin.

Klarwin este unul dintre liderii tehnologici în epurarea apelor reziduale și în tratarea surselor de apă în vederea potabilizării. Proiectul social de la Pata Rât va fi realizat în colaborare cu ZMC, aceasta urmând să identifice locațiile potrivite pentru amplasarea de soluții tehnice, traseele de utilități și să asigure facilitarea comunitară. 

Klarwin este lider european în domeniul aplicațiilor industriale destinate filtrării, separării și purificării. În calitate de partener al Pall Corporation și parte a Danaher Corporation, Klarwin furnizează servicii și produse inovative marilor corporații din domeniul farmaceutic, al apelor potabile și industriale, energetic și al producției de mașini.

Comenteaza