La 25 de ani, face un milion de dolari anual, călătorind prin întreaga lume

La 25 de ani, face un milion de dolari anual, călătorind prin întreaga lume

Cosmin Bardan are doar 25 de ani și o afacere care îi aduce vânzări anuale de 1 milion de dolari. Nu a moștenit niciun business și nici nu a venit cu bani de acasă. 

Odată ajuns în New York s-a și angajat, vânzând reclame ce ajungeau și la 50.000 de dolari pentru publicații ca New York Times, Vogue sau Esquire. Dar și-a dat seama că de fapt tot ceea ce își dorește este să facă bani în timp ce călătorește.

Iar visul sau s-a îndeplinit. În ultimii ani a vizitat peste 20 de țări și își coordonează mica afacere, inclusiv pe cei câțiva angajați care lucrează de acasă din România și China, din fața monitorului, oriunde s-ar afla. Astăzi și-a propus să îi încurajeze pe ținerii români să-i calce pe urme și are o mulțime de sfaturi practice pentru ei.

În primul rând, tânărul antreprenor își amintește de oamenii care l-au ajutat în ultimii 10 ani: "Niciunul nu a venit la mine spunând haide să te ajut. Am întrebat și am insistat de multe ori până când au zis că le este mai simplu să mă ajute decât să mă ignore", povestește Cosmin Bardan, într-un interviu acordat Business24.

Comenteaza