Kaufland își va mări depozitele din Turda și Ploiești

Kaufland își va mări depozitele din Turda și Ploiești

Lanțul german de hipermarketuri Kaufland a investit 2 milioane de euro în logistică în acest plan și are în strategie planuri pentru noi dezvoltări în domeniu.

Retailerul german Kaufland, liderul pieţei locale de comerţ după cifra de afaceri, deține în prezent două depozite logistice în România, cu o suprafaţă cumulată de 19 ha, însă are în plan noi investiţii în domeniu, extinderile fiind planificate pentru următorii cinci ani, conform ZF.

„În ce priveşte depozitele existente, facem constant investiţii de modernizare şi de extindere a capacităţilor de depozitare. Doar în acest an am investit peste 2 milioane de euro în lucrările de modernizare a infrastructurii, a utilajelor, în extindere şi altele”, spune Valer Hancaş, director comunicare şi corporate affairs la Kaufland România.

Germanii deţin depozitele din Turda şi Ploieşte în proprietate, Kaufland fiind unul dintre cei mai importanţi jucători din acest sector de activitate. Principalii săi competitori la Cluj sunt Auchan, Carrefour, Cora pe partea de hipermarketuri, Lidl, Profi, Mega Image, Penny, Unicarm, Oncos pe cea de supermarketuri.

Comenteaza