Job-ul cu salariu de până la 1.300 euro/lună. „Sunt la mare căutare astfel de specialişti în Cluj și remote”

Job-ul cu salariu de până la 1.300 euro/lună. „Sunt la mare căutare astfel de specialişti în Cluj și remote”
| Foto: alfexe - Depositphotos.com

Un specialist în onboarding are o remunerație lunară care poate ajunge până la 1.300 de euro, iar la Cluj sunt printre cele mai multe anunțuri de angajare pentru acest post.

Un angajat pe poziţia de specialist în onboarding are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.300 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Specialiștii în onboarding, la mare căutare în Cluj

În prezent, 445 de posturi vacante pentru poziţia de specialist în onboarding sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în: Bucureşti, Timişoara, Cluj şi în regim de muncă remote. 

„O experienţă mai puţin bună de recrutare poate anula chiar şi o ofertă de muncă extrem de atractivă, iar un proces de onboarding defectuos influenţează dacă un candidat rămâne în rol şi după cele trei luni de probă. Este un proces deosebit de important în cadrul unei organizaţii, deoarece asigură tranziţia şi adaptarea noilor angajaţi în echipe şi la noul mediu de lucru. Rolul unui specialist în onboarding este de a facilita şi coordona procesul de integrare şi adaptare a noilor angajaţi în organizaţie. Acesta are responsabilitatea de a asigura că noii membri ai echipei se simt bineveniţi, sunt bine informaţi şi se integrează eficient în cultura şi activităţile organizaţiei. Sunt la mare căutare astfel de specialişti în Bucureşti, Timişoara, Cluj şi remote, iar oferta salarială este între 900 şi 1.300 euro net“, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, card de beneficii, vouchere cadou/culturale, vouchere de vacanţă şi abonament servicii medicale private.

Comenteaza