IEŞIREA DIN RECESIUNE Premierul Emil Boc: Va mai dura până când oamenii vor simţi diferenţa în buzunare

IEŞIREA DIN RECESIUNE Premierul Emil Boc: Va mai dura până când oamenii vor simţi diferenţa în buzunare
Ieşirea din recesiune a României, anunţată astăzi de INS, trebuie oprivită cu responsabilitate, prudenţă şi realism, a atenţionat premierul Emil Boc, care a subliniat că pentru a susţine creşterea economică trebuie continuare reformele.

"Referitor la ieşirea oficială a României din recesiune, e un anunţ ce trebuie privit cu responsabilitate, prudenţă şi realism. Este un semnal că economia trece de la minus la plus şi acest lucru trebuie consolidat. Va mai trece o perioadă până când oamenii vor simţi diferenţa în buzunarele lor", a precizat primul-ministru al României, Emil Boc, într-o intervenţie televizată.

Premierul a specificat că ieşirea din recesiune demonstrează şi faptul că măsurile dure şi nepopulare luate de Guvern au fost cele corecte pentru perioada economică dificilă prin care a trecut România.

"Pentru a menţine creşterea economică este nevoie să menţinem apăsat piciorul pe accelarea reformelor. Este nevoie de măsuri neopopulare, de susţinerea investiţiilor, a locurilor de muncă şi de implementarea fondurilor europene de 12,5 miliarde de euro", a precizat premierul României.

Amintim, INS a anunţat în această dimineaţă că România a avut creştere economică timp de două trimestre consecutiv şi că, în consecinţă, ţara noastră a ieşit din recesiune.

 

 

 

Comenteaza