Hotelul Grand Italia sfidează ploile. Și-a deschis piscina exterioară

Hotelul Grand Italia sfidează ploile. Și-a deschis piscina exterioară

Conducerea celui mai mare hotel din Transilvania a decis să reactiveze piscina sa din afara hotelului după a doua rundă de relaxări decisă de guvern în perioada stării de alertă.  

Reprezentanții hotelului de cinci stele au menționat că așteaptă oaspeți la piscină. Aceasta este accesibilă și publicului larg, tarifele stabilite pentru adulți fiind de 50-70 de lei în timpul săptămânii și de 100 de lei în weekend, clienții hotelului având totuși prioritate.  

Grand Italia Cluj face parte din grupul Select Hotels Collection. Unitatea turistică din cartierul Bună Ziua dispune de 187 camere, pe opt etaje, de 14 săli de conferințe și întâlniri, de trei restaurante, de parcare subterană și externă gratuite.

Și complexul SunGarden și-a chestionat potențialii clienți despre deschiderea piscinei sale exterioare, fără a indica încă o dată exactă. Mai multe unități hoteliere din oraș și-au anunțat redeschiderea în "valul doi", mai puțin cu restaurantele și centrele spa, iar evenimentele le găzduiesc acum în sistem restrâns. 

Printre acestea se numără Opera Plaza, Hilton DoubleTree, SunGarden, Sunny Hill, Paradis, Hampton sau Victoria. Totuși, bucătarii din localurile clujene au protestat în Piața Unirii, solicitând și deschiderea restaurantelor.

Comenteaza