Germanii de la Hornbach pregătesc cel dintâi magazin din Cluj

Germanii de la Hornbach pregătesc cel dintâi magazin din Cluj

Retailerul german de materiale de construcţii Hornbach pregăteşte extinderea reţelei sale în Cluj-Napoca şi Constanţa. Săptămâna aceasta, germanii deschid o unitate la Oradea, investiţie de 28,5 milioane de euro.

Magazinul din județul Bihor este amplasat pe un teren de 5,4 ha şi are o suprafaţă de 23.000 mp. Retailerul german de materiale de construcţii şi produse pentru grădinărit Hornbach vrea să extindă, în perioada următoare, reţeaua de magazine din România cu două unităţi noi, la Cluj-Napoca şi Constanţa. 

Cel de la Cluj va fi amplasat la intersecția străzilor Fabricii de Zahăr și Câmpina. Cu inaugurarea de la Oradea, Hornbach a ajuns la investiţii de 175 de milioane de euro de la intrarea pe piaţa locală, în 2007. Magazine sub acest brand există în Bucureşti (Berceni, Militari, Baloteşti) şi câte unul în Timi­şoara, Sibiu şi Braşov.

„Ne bucurăm că, în ciuda contextului economic generat de criza pandemică, vom putea inaugura cel de-al şaptelea magazin din reţeaua Hornbach în România. Investiţia totală este de 28,5 milioane de euro, sumă ce cuprinde şi stocul iniţial de marfă”, spune Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România.

Hornbach deţine în România cele mai mari magazine de materiale de construcţii ca suprafaţă, în condiţiile în care competitorii au suprafeţe sub 20.000 mp. Principalii săi concurenți sunt Dedeman, Leroy Merlin, Brico Depot.

Comenteaza