FrieslandCampina răspunde după controlul Consiliului Concurenţei: "Suntem o companie transparentă şi colaborăm cu autorităţile"

FrieslandCampina răspunde după controlul Consiliului Concurenţei:
FrieslandCampina este o companie transparentă şi colaborează cu autorităţile statului, subliniază reprezentanţii societăţii comerciale, în contextul inspecţiei efectuate de Consiliul Concurenţei la 14 membri ai Asociaţia Patronală Română din Industria Laptelui (APRIL).

"În cursul zilei de miercuri am primit la sediul companiei o vizită a reprezentanţilor Consiliului Concurenţei, care ne-au solicitat o serie de informaţii. Am răspuns prompt, punând la dispoziţie toate documentele solicitate. Suntem o companie transparentă şi colaborăm cu autorităţile statului, oferindu-le tot sprijinul de care au nevoie în activităţile pe care le derulează", au precizat reprezentanţii FrieslandCampina, pentru ZIUA de Cluj.

Consiliul Concurenţei a efectuat inspecţii inopinate la 14 membri ai Asociaţiei Patronale Române din Industria Laptelui (APRIL), între care FrieslandCampina şi Napolact.

Investigaţia vizează posibile înţelegeri pe piaţa colectării, procesării şi comercializării laptelui şi produselor lactate.

Comenteaza