Foarte căutați la Cluj, specialiștii în schimbări climatice și economie nu pierd vremea pe bani puțini. Salariu de până 2.000 euro/lună

Foarte căutați la Cluj, specialiștii în schimbări climatice și economie nu pierd vremea pe bani puțini. Salariu de până 2.000 euro/lună
| Foto: pressmaster - Depositphotos.com

Specialiștii în schimbări climatice și economie circulară au o remunerație lunară între 1.400 și 2.000 de euro și sunt la mare căutare în rândul firmelor din Cluj.

Un angajat pe poziţia de specialist în schimbări climatice şi economie circulară are un salariu care variază, în medie, între 1.400 şi 2.000 de euro net pe lună, conform informaţiilor de la platforma de recrutare online BestJobs.

Specialiștii în schimbări climatice şi economie, printre cei mai căutați la Cluj

În prezent, 419 de posturi vacante pentru poziţia de specialist în schimbări climatice şi economie circulară sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov, Arad şi Cluj.  

Economia circulară a devenit, în ultimii ani, o prioritate pentru corporaţiile din întreaga lume, pe măsură ce reducerea consumului de energie şi resurse este tot mai importantă. Protecţia mediului înconjurător, dar şi eficientizarea costurilor fac acum parte din strategiile organizaţiilor care vor să contribuie la un viitor mai sustenabil. Consultantul în economie circulară are rol în analizarea organizaţiilor din punct de vedere al sustenabilităţii şi în propunerea de planuri şi soluţii pentru a contribui la îmbunătăţirea programelor existente. Scopul acestor acţiuni este de a crea programe de eficientizare a consumului de resurse, contribuind din plin la reducerea impactului asupra mediului, dar şi la creşterea eficienţei operaţionale a companiei. Cererea pentru aceşti specialişti este foarte mare în prezent, astfel că salariile se pot apropia de 2.000 de euro net - Andrei Frunză, CEO, BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonusuri de performanţă, asigurare medicală într-un sistem privat de sănătate, acces la cursuri de pregătire profesională continuă, maşină de muncă.

 

loading...
Comenteaza