Şefi noi la PriceWaterhouseCoopers România; se schimbă şi şeful de la Cluj

Şefi noi la PriceWaterhouseCoopers România; se schimbă şi şeful de la Cluj
Schimbări la compania de consultanță și audit PriceWaterhouseCoopers, din 1 iulie, anunță compania. PWC are un birou regional și la Cluj, unde din 1 iulie se schimbă şeful.

Noul lider al biroului de la Cluj este din 1 iulie Alexandru Lupea. Acesta este specializat în servicii de audit şi consultanţă pentru companii româneşti şi multinaţionale din sectoarele energetic, de utilităţi, produse industriale şi distribuţie. El este de asemenea liderul grupului de servicii pentru Industria Energetică, Minieră şi de Utilităţi din cadrul PwC România. „Transilvania este una dintre cele mai dinamice din punct de vedere economic regiuni ale României. Noul meu rol va fi să menţin şi să întăresc legăturile cu companiile din zonă, precum şi să dezvolt în continuare echipa locală de consultanţi şi auditori", a declarat Alexandru Lupea într-un comunicat de presă.
Şi şeful departamentului de audit, din Bucureşti, a fost schimbat.Noul lider este John Webster, care preia din 1 iulie poziţia de șef al Departamentului de Audit pentru România şi pentru Europa de Sud-Est. Acesta a lucrat până acum la PWC Canada, unde a fost angajat în 1981, și a fost pentru o lungă perioadă de timp a fost Managing Partner al biroului PwC din Vancouver. Cel care a ocupat până acum poziţia de şef al departamentului de audit, Wilhelm Simons, pleacă la Viena, unde a fost promovat drept Liaison Partner pentru Europa Centrală şi Est, esponsabil pentru întărire cooperării dintre firmele PwC din toată regiunea.


Totodată compania a anunţat astăzi că are şef nou la departamentul de Consultanţă pentru Management, este vorba de Radu Stoicoviciu, care va coordona peste 100 de consultanţi în cele cinci birouri regionale ale companiei, din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa şi Chişinău.


„Dinu Bumbăcea, care a fost pentru un număr de ani liderul Departamentului de Consultanţă pentru Management a PwC România a decis să se dedice unor proiecte personale", explică reprezentanţii companiei într-un comunicat de presă.

Comenteaza