Foto Drumarii de la Cluj au reparat gardurile Autostrăzii Transilvania

Drumarii de la Cluj au reparat gardurile Autostrăzii Transilvania
Drumarii de la Cluj au reparat gardurile Autostrăzii Transilvania
Drumarii de la Cluj au reparat gardurile Autostrăzii Transilvania

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) a efectuat lucrări de reparații la gardul de protecție a Autostrăzii Transilvania (A3) și la podul de la Turda.

Printre lucrările executate la drumurile naționale și autostrăzile din nord-vestul țării s-au numărat reparații la gardul de protecție la A3, în județul Cluj, igienizarea drumului la Autostrada 10 Sebeș -Turda, în Alba, înlocuirea indicatoarelor rutiere degradate la drumul Național DN 1C, în Satu Mare.

Au mai fost efectuate igienizarea zonei DN 19E, în Bihor, tăieri la acostamente în Satu Mare, cosirea vegetației și defrișare la DN 79, în Bihor; defrișarea zonei DN 18B, în Maramureș, și DN 1H, în Sălaj.

Alte lucrări de pe raza de administrare a DRDP Cluj au fost așternere de covor asfaltic pe DN 16; montare parapete tip New Jersey pe DN 1 (în zona comunei Feleacu); degajarea carosabilului în urma unei alunecări de taluz pe DN 18B; tratare tasărilor locale pe DN 16; lucrări la pod pe DN 1 (Turda).

DRDP Cluj este subordonată Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și își desfășoară activitatea în partea de nord-vest a țării, pe raza județelor Cluj, Bistrița-Năsăud, Bihor, Maramureș, Alba, Satu Mare, Sălaj.

Aceasta deține în concesiune elementele infrastructurii autostrăzilor și drumurilor naționale pe care le administrează, exploatează, întreține și repară. DRDP Cluj cuprinde opt secții de drumuri, 55 de districte, un laborator și trei puncte ACI.

Comenteaza