Deschiderea primului Hornbach de Cluj a intrat pe ultima sută de metri. Angajează peste 100 de oameni

Deschiderea primului Hornbach de Cluj a intrat pe ultima sută de metri. Angajează peste 100 de oameni

Primul magazin de bricolaj al grupului german Hornbach, din municipiul Cluj-Napoca, va fi ridicat pe o suprafață pe 4 ha și va grupa peste 100 de salariați.

După lupte seculare care au durat ani buni, vorba clasicului, Hornbach, unul dintre retailerii care activează în zona materialelor de construcții și grădinărit, deschide în sfârșit noul magazin din Cluj în vara aceasta, unde recrutează 120 de persoane. Procesul de construcție a fost unul molcom, poate adaptat zonei, relatează afaceri.news.

Noul magazin din Cluj al retailerului german apare pe un teren de aproximativ 4,10 ha și va acoperi o suprafață construită totală de aproximativ 11.400 mp. Dezvoltarea are o suprafață drive-in de 2.980 mp și o suprafață verde de aproximativ 6.142 mp, cu 335 de locuri de parcare.

Unitatea, situată în cartierul Bulgaria, pe strada Plevnei, nr. 1-7, este al cincilea magazin DYI Hornbach în afara Bucureștiului și aloptulea care se deschide în țară.

Procesul de inaugurare a magazinului este în faza selecției personalului. Candidații parcurg un preinterviu telefonic și trei interviuri față în față. Panourile publicitare ale retailerului anunță data de 15 iulie drept bornă de inaugurare a magazinului din Cluj.

Optim Project Management este compania care a fost numită de Hornbach România la mijlocul anului 2020 ca manager de proiect pentru noua dezvoltare. Acesta a livrat către retailer și magazinul DYI de 12.000 mp din Oradea în toamna anului trecut. Întregul proiect a constat în diligență tehnică, proiectare generală, autorizare, management de proiect, managementul costurilor și contractelor, dirigenție de șantier și coordonare SSM.

Hornbach deține 161 de magazine de materiale de construcții, grădinărit și magazine online, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 7 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara, Sibiu și Oradea).

loading...
Comenteaza