De ce pleacă Vitacom la Apahida. “Vom avea o livrare mai rapidă”

De ce pleacă Vitacom la Apahida. “Vom avea o livrare mai rapidă”

Oficialii retailerului de produse electronice Vitacom au anunțat că anul acesta va fi funcțional noul său centru logistic din zona metropolitană a Clujului.   

Multe dintre fluxurile de lucru vor fi automatizate, iar noul centru va asigura creșterea productivității, prin livrarea mai rapidă a produselor, conform conducerii companiei. Aceasta își propune optimizarea și dezvoltarea platformelor și înlocuirea softurilor cu unele mai performante sau versiuni de ultimă generație.

„Ne vom axa pe dezvoltarea business-ului online și ne vom muta echipa și operațiunile într-un nou sediu care va beneficia de un depozit gândit în așa fel încât să crească productivitatea operațiunilor. Acest lucru ne așteptăm să ne aducă o creștere a cifrei de afaceri cu până la 10%”, a declarat Aviva Vita, director executiv administrativ.

Din acest an Vitacom Electronics va fi prezentă pe aplicațiile Foodpanda, Tazz by Emag și Glovo. Compania fondată de Vasile Vita a dezvoltat și brandurile proprii Well și Chrome. Anul trecut, aceasta a realizat afaceri de 60 de milioane de lei, cu o creștere estimată de 10% pentru 2021.

Vitacom derulează o investiţie de 5,5 milioane de euro pentru un nou depozit de 5.500 mp situat în comuna Apahida, actualul sediul, din cartierul Bună Ziua, din Cluj-Napoca, urmând să lase loc unui viitor complex rezidențial. Principalii săi competitori în județ sunt VLG Ro, Agressione, Promelec XXI, Electroglobal. 

Comenteaza