Cum poţi să–ţi motivezi angajaţii altfel decât prin mărirea salariului

Cum poţi să–ţi motivezi angajaţii altfel decât prin mărirea salariului
Conduci o companie interesată de motivarea salariaţilor şi retenţia lor pentru o perioadă lungă de timp? Atunci trebuie să ştii că prezenţa beneficiilor extra salariale joacă un rol important în motivarea şi recompensarea angajaţilor.

Accesul la o viaţă echilibrată în timpul programului de lucru prin asigurarea unui prănz sănătos reprezintă un astfel de beneficiu. În cazul în care masa de prânz va fi oferită prin intermediul cardurilor de masă Chèque Déjeuner, atunci avantajele vor fi multiple, atât pentru tine ca angajator, cât şi pentru salariaţi.

Cardurile de masă au pentru angajatori aceleaşi facilităţi fiscale ca şi tichetele de masă pe suport de hârtie,  respectiv scutirea de la plata taxelor social-salariale şi deductibilitate la plata impozitului pe profit, rezultând o economie pentru angajator de 40%, comparativ cu aceeaşi suma oferită în bani. O companie care va acorda tichete de masă pe suport electronic va face o economie de 154 de lei/lună pentru fiecare angajat, datorită scutirii de la plata taxelor salariale şi patronale.

Pe lângă facilităţile fiscale, cardurile de masă oferă o logistică mult simplificată pentru companii, precum lansarea unei singure comenzi o dată la patru ani, dar şi modul de alimentare online a cardurilor prin intermediul unei platforme online.

Cardul de masă de la Up România are o serie de servicii conexe - platforma online https://www.chequeonline.ro/, aplicaţia mobilă Card UpRomania şi serviciul UpSMS, cu ajutorul cărora angajaţii şi angajatorii pot efectua o serie de operaţiuni precum: interogarea soldului, istoricul tranzacţiilor, numărul, valoarea şi valabilitatea tichetelor de masă, reţeaua de magazine partenere. Activarea sau blocarea cardului sunt acţiuni operaţionale care pot fi efectuate atât din contul online, cât şi din aplicaţia mobilă. De asemenea, aplicaţia mobilă Card UpRomânia permite geolocalizarea şi configurarea traseului până la magazinele partenerilor afiliaţi, trimite utilizatorilor detalii despre tranzacţiile efectuate prin mesaje de tip push si oferă informaţii despre ofertele restaurantelor partenere.

Cardul de masa simplifica platile datorita tehnologiei contactless, permite folosirea unor fractii din valoarea unui tichet si ofera utilizatorilor control sporit asupra tranzactiilor prin serviciile asociate. Mai mult, cardurile de masa (tichete de masa electronice) de la Up România sunt acceptate in toate marile retele de magazine, precum si intr-o gama variata de alte magazine, restaurante si fast- food-uri din tara.

Up România, noua identitate a Chèque Déjeuner România, face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intră pe upromania.ro şi comandă cardurile de masă Chèque Déjeuner pentru salariaţii tăi!

 

 

Comenteaza