Cora intră pe segmentul cash & carry la Cluj

Cora intră pe segmentul cash & carry la Cluj

Lanțul de hipermarketuri va activa la Cluj un serviciu dedicat exclusiv agenților econonomici prin care intră astfel în concurență directă cu Metro și Selgros.

Cora România, parte a grupului franco-belgian Louis Delhaize, lansează în premieră pentru companie un serviciu dedicat exclusiv agenților economici. Încearcă să își crească astfel busines-ul intrând pe o piață dominată de retailerii cash and carry precum Metro, Selgros sau chiar Carrefour prin lanțul Supeco.

Serviciul va presupune, din al doilea semestru al anului, prezența în cadrul magazinului online actual al companiei a unei secțiuni dedicate cumpărătorilor persoane juridice. Comanda plasată va fi pregătită pentru ridicare sau livrare în maximum două zile lucrătoare.

"Cora România vrea prin acest serviciu să răspundă și nevoilor clienţilor persoane juridice care cumpără deja din hipermarket", anunță compania. „Este un serviciu gândit în detaliu pentru companii, de aceea întregul pachet propus include avantaje care simplifică procesul de aprovizionare. Suntem convinși că marile și micile afaceri deopotrivă vor găsi în hipermarketul cora un aliat de încredere”, a declarat Patricia Ciolca, Manager Proiect al Cora Pro.

În cazul produselor perisabile, Cora va organiza transportul la temperatură controlată. Va exista opțiunea de a comanda și produse care nu sunt listate în magazinul online. La comenzi mai mari la Cluj va fi asigurat transportul gratuit.

Cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este prezentă pe piața românească din 2003, grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe. În 2013, cora a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu este disponibil în București, Constanța, Cluj, Bacău și Ploieşti.

Comenteaza