Constructor din Sibiu, antreprenor general pentru reconversia fabricii Libertatea

Constructor din Sibiu, antreprenor general pentru reconversia fabricii Libertatea
Compania sibiană CON-A va gestiona prima fază de lucrări pentru parcul tehnologic Liberty, amenajat pe fosta platformă a fabricii Libertatea, au anunţat azi dezvoltatorii de la Fribourg Development.

"Compania CON-A din Sibiu este antreprenorul general pentru prima fază de lucrări, care vizează reconversia primelor două clădiri din cadrul fostei fabrici", a menţionat Nina Moldovan, CEO Libertatea.

Compania sibiană este una dintre cele care au lucrat la stadionul Cluj Arena şi tot CON-A este constructorul care a început lucrările la noua Sală Polivalentă, ulterior stopate. Liberty Technology Park Cluj este un proiect dezvoltat de Fribourg Development, divizia de real estate a fondului de investiții Fribourg Investments. Compania a preluat din 2011 controlul societăţii Libertatea şi a fostei platforme industriale din zona gării, ce urmează să fie transformată.

Primele spaţii de pe fosta platformă a fabricii Libertatea din zona gării vor fi predate în acest an. Proiectul prevede spaţii pentru companii active în domenii ca IT&C şi Cercetare-Dezvoltare, dar şi spaţii de servicii. Complexul se va realiza etapizat şi prevede atât reconversia unor foste spaţii de producţie, cât şi construirea de imobile noi.

Comenteaza