Clujul, în topul noilor spații industriale ale României

Clujul, în topul noilor spații industriale ale României

Județul Cluj se află la început de an între primele trei zone din țara noastră din piața spațiilor logistice și industriale.

Piaţa locală a spaţiilor logistice şi industriale a început 2021 pe un trend pozitiv, volumul tranzacţionat în primele trei luni ale anului ridicându-se la 200.000 mp. Dezvoltatorii au în construcţie spaţii noi cu o suprafaţă de 450.000 mp, Bucureştiul fiind cea mai activă piaţă, urmat de Cluj-Napoca, Timişoara şi Braşov, potrivit companiei de consultanță Cushman Wakefield Echinox (CWE). 

Aceasta a anuțat, de altfel, că şi-a extins echipa de Land & Industrial odată cu recrutarea lui Liviu Mărginean şi Ştefan Rădeanu, doi specialişti cu o experienţă cumulată de 22 de ani în piaţa imobiliară, în cadrul departamentului coordonat de Andrei Brînzea.

CWE se va axa în procesul de vânzare-cumpărare de terenuri pentru viitoare dezvoltări de retail, industriale şi rezidenţiale, precum şi analize de piaţă şi due diligence, dar și pe închirierea proprietăţilor logistice şi industriale, şi pe achiziţia şi dezvoltarea de terenuri pentru proiecte logistice sau mixte.

Comenteaza