Clujenii vor primi acasă produsele de la Kaufland

Clujenii vor primi acasă produsele de la Kaufland
Curierii Glovo pot fi văzuți în prezent în șapte orașe din România

Municipiul Cluj-Napoca se numără printre orașele care vor beneficia de livrările rapide la domiciliu ale produselor comercializate de compania de retail Kaufland România. 

Clujenii care nu au timp să ajungă la cumpărături vor avea la dispoziție opțiunea de a-și comanda produsele din magazinele Kaufland folosind aplicația Glovo. Ei vor primi acasă sau la birou produse alimentare sau nealimentare de pe lista de cumpărături, din hipermarketurile Kaufland.

Acesta este primul parteneriat lansat de Kaufland pentru a facilita accesul clienților la cumpărături cu aplicația Glovo. Serviciul de livrare rapidă este disponibil în primă fază în București, iar până la finalul acestui an va fi extins și în alte orașe în care operează Glovo, printre care se află Cluj-Napoca.

La București, curierii Glovo asigură livrări în întreaga capitală, fiind deserviți de cinci magazine Kaufland: Barbu Văcărescu, Mihai Bravu, Apărătorii Patriei, Tudor Vladimirescu și Basarab. Sortimentul disponibil cuprinde 1.300 de articole.

Glovo folosește o flotă de curieri cu mijloace de transport sustenabile, precum biciclete și scutere, din dorința de a contribui la decongestionarea traficului și pentru a oferi o opţiune de livrare ecologică. Limita maximă a cumpărăturilor care poate fi transportată acum de curierii Glovo este de 9 kg pe livrare.

,,Parteneriatul cu Glovo, care este tip pilot, în această fază, este ideal prin rapiditatea livrărilor – care în mare parte au loc prin mijloace de transport sustenabile”, a declarat Valer Hancaș, director de comunicare la Kaufland România.  

„Acest parteneriat este unul foarte important, în contextul creșterii categoriei de livrări din supermarket. Ne concentrăm mai mult pe rezolvarea situațiilor punctuale, avantajul nostru în acest context fiind rapiditatea livrării și nu volumul pe care îl livrăm”, spune Victor Răcariu, director general al Glovo România.

Serviciul Glovo este disponibil online, iar aplicația mobilă poate fi descărcată gratuit din AppStore sau GooglePlay. În prezent, Glovo face livrări în București, Constanța, Iași, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara și Craiova.

Kaufland nu a anunțat tarifele de livrare, dar taxele de transport practicate de mari rețele de retail precum Carrefour sau Mega Image sunt în prezent de 10-20 de lei, în funcție de valoarea comenzii, iar unii retaileri asigură chiar livrarea gratuită pentru comenzi de peste 300 de lei.  

Comenteaza