Clădirea care a crescut ca Prâslea în centrul Clujului GALERIE FOTO

 Clădirea care a crescut ca Prâslea în centrul Clujului GALERIE FOTO
The Office, cea mai nouă clădire de birouri din Cluj, creşte ca în poveste. Dezvoltatorii imobiliari de la New Europe Property Investement şi omul de afaceri timişorean Ovidiu Şandor au fixat ca deadline data de 15 mai ca să inaugureze prima fază a clădirii.

The Office, cea mai nouă clădire de birouri din Cluj,  creşte asemeni lui Prâslea cel voinic din poveste. Dezvoltatorii imobiliari de la New Europe Property Investemenst şi omul de afaceri timişorean Ovidiu Şandor au fixat ca deadline data de 15 mai ca să inaugureze prima fază a clădirii.

Marţi, investitorii au organizat un tur de informare prin imensa clădire care s-a ridicat în locul vechii fabrici Someşul.

"The Office este încă în şantier, aşa cum vedeţi. Practic avem aici cinci hectare şi jumătate de birouri. Clădirea are cinci etaje, un penthouse, o curte interioară şi va fi dotată cu restaurant şi cafenea. În total se va întinde pe o suprafaţă de 54.000 de metri pătraţi. Sunt prevăzute 1785 de locuri de parcare, la suprafaţă şi în subteran. De asemena vor exista 500 de locuri de biciclete si motociclete. 60 la sută din spaţiile de birouri sunt deja contractate", au informat investitorii.

Aceştia au spus că investiţia în prima fază a construcţiei se ridică la 26 de milioane de euro.

Clădirea The Office are şi o terasa de pe care se deschide o panoramă superbă a Clujului. Ziua de Cluj vă oferă o galerie foto cu clădirea The Office şi cu panorama văzută de la etajul al cincilea al noii clădiri. 

Text şi foto de Tiberiu Fărcaş

 

Comenteaza