Update Live Video Campionii în business ai Clujului, prezentați la Opera Română

Campionii în business ai Clujului, prezentați la  Opera Română

Invitat de la ora 13:00, în studioul Realitatea FM Cluj, Mihai Pop, tax director la PricewaterhouseCoopers România, despre antreprenorii de frunte din regiune.

Antreprenorii de succes ai Transilvaniei vor fi premiați în această seară la Opera Română din Cluj-Napoca, în cadrul Galei Campioni în Business. Cu această ocazie publicul clujean va putea să descopere cei mai dinamici antreprenori, aduși anul acesta în lumina reflectoarelor, și să asculte poveștile lor de succes.

Campioni în Business este un program dedicat antreprenoriatului, care descoperă, promovează și premiază cei mai de succes antreprenori români. Acesta reunește în fiecare an, în cadrul unor conferințe regionale, performeri ai mediului de business din România, dar și investitori și consultanți financiari de top care dezbat teme de actualitate ale comunității precum și studii de caz.

În cadrul a trei evenimente anuale, la Cluj, Iași și București, Campioni în Business premiază modele de business si antreprenori care au avut curajul să investească și să creadă în misiunea lor, au creat locuri de muncă și au contribuit semnificativ la dezvoltarea economică a țării. Proiectul promovează performanța în afaceri a celor mai dinamice companii autohtone și pune bazele unei comunități puternice de antreprenori români. 

Comenteaza