Centru comercial între Zorilor şi Mănăştur

Centru comercial între  Zorilor şi Mănăştur

Un mini-mall urmează să fie ridicat între cartierele Zorilor şi Mănăştur, pe strada Frunzişului. 

Primăria Cluj-Napoca a autorizat recent construirea unui centru comercial multifuncţional, cu regim de înălţime 3D+P+E, pe str. Frunzişului 84-86, în spatele magazinului Lidl. Investiţia aparţine Napopark, firmă deţinută de omul de afaceri Dorin Bob. În zonă, dezvoltatorul imobiliar construieşte, prin firma Studium Green, şi două ansambluri de locuinţe verzi - Wings (228 de apartamente, investiţie 18 milioane euro) şi Seasons (153 de apartamente).

Conform autorizaţiei de construire pentru centrul multifuncţional, "pe terenul cu suprafaţă de 914,69 mp, teren ce face obiectul de donaţie autentificată sub nr. 1773 din 17.09.2015 de notarul public Smaranda Valeria Buduşan, va fi construit drumul până la strat de uzură, de catre investitor.

Acceptarea donaţiei de către municipalitate pentru drumul astfel executat, la strat de uzură, va fi făcută până la data recepţionării construcţiilor (prima constructie) care fac obiectul planului urbanistic zonal (PUZ), prin certificatul de atestare a edificarii construcţiei.

De asemenea, terenurile pe care vor fi realizate sensul giratoriu, strada de legatură cu centura de ocolire sud a municipiului, conform planului urbanistic general, precum şi cel pentru lărgirea str. Frunzişului vor fi donate cu drumurile construite până la stratul de uzură, până la momentul eliberării certificatului de atestare a edificării construcţiei pentru investițiile care fac obiectul PUZ.

Nu în ultimul rând, emiterea certificatului de atestare a edificării centrului comercial se va realiza după recepţionarea lucrărilor de construire a unităţii de învăţământ preşcolar - corp 6". Autorizația este valabilă 12 luni, iar termenul prevăzut pentru execuția lucrărilor, de trei ani.

Comenteaza