Cel mai mare festival de tehnologie al Clujului, mutat în spațiul virtual

Cel mai mare festival de tehnologie al Clujului, mutat în spațiul virtual

Cea de-a șaptea ediție a evenimentului de tehnologie de la Cluj se va adapta noii realități mondiale în cadrul unui nou format: online.

“Contextul actual ne-a luat prin surprindere, bineînțeles, dar ne-am dorit totodată să păstrăm magnitudinea evenimentului prin toate componentele sale și să privim spre cel mai important aspect, odată cu această reconfigurare în online: ne putem conecta cu diverși profesioniști, depășind toate granițele geografice”, a declarat Vlad Ciurcă, cofondatorul Techsylvania.

Techsylvania este unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din România și printre cele mai importante din Europa de Est. Toate componentele evenimentului se vor desfășura în format digital, în perioada 22-23 septembrie.

Printre invitați se numără Daniel Dineș - UiPath, Alex Konrad - Forbes Magazine, Albert Wenger - Union Square Ventures, Etsy, Twitter; Reshma Sohoni - Seedcamp; Christopher Leacock - Major Lazer, Prințul Constantin al Olandei - Techleap.

Anul acesta, evenimentele satelit se vor adapta situației actuale, și vor avea loc atât online, cât și în locații fizice care permit desfășurarea lor cu respectarea tuturor normelor în vigoare. În perioada 20-25 septembrie, aceste evenimente vor alcătui un circuit de tehnologie și business în Cluj-Napoca și în online.

Comenteaza