Ce scuză a găsit Napolact ca să scumpească produsele VIDEO

Ce scuză a găsit Napolact ca să scumpească produsele VIDEO
Fabrica Napolact rămâne la Cluj, dar va mări preţurile produselor. Anunţul a fost făcut astăzi de către reprezentanţii Friesland România. Aşadar oamenii vor fi nevoiţi să plătească bani în plus pentru produsele lactate dupa ce săptămână trecuta compania a majorat preţurile cu 2%.

Reprezentanţii companiei spun că aceste creşteri de preţuri vin în urma scăderii consumului de produse fabricate de Napolact. Compania ar putea opera modificari de preturi şi în perioada urmatoare.

"În cazul în care costurile vor continua să crească, iar puterea de cumpărare a consumatorului se va traduce într-o scădere a volumelor, vom fi nevoiţi, ca şi orice altă organizaţie, să ajustăm preţurile pe care le avem pentru produsele noastre, în aşa fel încât să continuăm să investim în ceea ce este important pentru noi, şi anume în Napolact", spune directorul de vânzări al FrieslandCampina, Cornel Cărămizaru.

Reprezentanţii companiei Friesland România susţin că nu s-a pus problema închiderii fabricii Napolact din comuna Baciu, unde lucrează 300 de persoane. Directorul de vânzări al companiei a confirmat că în ultimii trei ani preţurile la produsele de pe piaţă au fost majorate, iar ultima creştere de 2% a fost aplicată chiar în urmă cu o săptămână.

"Este foarte adevărat că în ultimii trei ani ne confruntăm cu o creştere dramatică a preţurilor. Am mărit preţurile în ultima săptămână, da", spune Cărămizaru. Napolact este unul dintre cele mai vechi branduri clujene, care produce lapte şi produse pe bază de lapte provenit de la producătorii din Ardeal.


Reporter: Anca Baciu
Imagine: Călin Dan

 

Comenteaza