Foto Cât te costă o casă VERDE la Cluj. Se poate controla din telefon

Barn House 175 este situată în zona Colina Nouă, iar casa are o suprafață utilă de 107 mp și este certificată „Casă Verde” cu panouri fotovoltaice, pompă de căldură și alte tehnologii inteligente care se pot controla din telefon.

Barn House 175 face parte din proiectul imobiliar Colina Nouă, care se întinde pe o suprafață de 140 de hectare unde se dorește a se redefini standardul de locuire și confort.

Cât te costă o casă „ECO” în stil „șură” modernă la Cluj

„Design 360° şi landscaping integrat:

La Colina Nouă ne-am asumat un angajament faţă de design până în cele mai mici detalii. Suprafaţa imensă de 140 de hectare ne ajută să controlăm atât arhitectura cât şi partea de amenajări exterioare. Oriunde îţi vei întoarce privirile vei vedea pur şi simplu: design. Ne preocupă toate aspectele vizuale, de la indicatoarele stradale şi designul băncilor, până la proiectarea spaţiilor verzi şi a locurilor de joacă” se arată în anuțul de vânzare de pe site-ul de specialitate imobiliare.ro.

Zonele verzi vor fi amenajate complet conform indicaţiilor peisagiştilor noştri, inclusiv grădinile caselor care vor fi predate cu gard viu perimetral şi arbori decorativi plantaţi pe limită de proprietate, iar zona de curte din spate însămânţată cu iarbă.

Arhitectură contemporană şi dotări de ultimă generaţie în „Casa Verde” din Colina Nouă

„Toate casele se vor vor fi certificate de RGOBC ca si „Casa Verde" şi vor avea incluse în pachetul standard de dotări: pompă de căldură, panouri fotovoltaice, Microclimat interior (sistem de ventilare cu aport de aer proaspăt şi recuperare de caldura, racire, încălzire în pardoseală, interfaţă SMART pentru a putea controla cele mai importante funcţii direct de pe telefonul tău).

Cât te costă o casă „ECO” în stil „șură” modernă la Cluj

Parcările sunt proiectate pentru a facilita alimentarea maşinilor electrice.” este detaliat în anunț.

Totul se vinde la cheie/ceramică Marazzi Italia

„Ne-am sumat designul până la capăt şi alături de echipă de arhitecţi şi designeri de interior vom preda fiecare casă, la cheie, finisată cu cele mai bune materiale de la producători de top: parchet din lemn stratificat uleiat pretabil pentru încălzirea în pardoseală; băile placate cu ceramica rectificată Marazzi Italia şi dotate cu obiecte sanitare Ideal Standard , duşuri şi robinete Hans Grohe şi mobilier personalizat; tavane placate cu rigips şi iluminat ambiental integrat; terase complet finisate cu deck din lemn de pin nordic termotratat ; faţade placate cu lemn şi piatră naturală; tâmplărie de ce-a mai bună calitate, cu 3 foi de sticlă cu protecţie solară, termoizolare cu vata minerala si partea de gradina complet amenajata, cu landscaping itegrat.

Cât te costă o casă „ECO” în stil „șură” modernă la Cluj

Aceasta casa beneficiaza suplimentar de mobilerul de bucatarie, bai si hol complet executate. Este locuibila imediat.
Casa este certificata ca si Casa Verde si are un consum de energie extrem de redus. Este dotata cu o zona de depozitare exterioara si 2 locuri de parcare cu infrastructura pentru priza de incarcare masini electrice.” mai scrie în anunț.

Cât te costă o casă „ECO” în stil „șură” modernă la Cluj

„Șură” modernă de 300.000 de euro cu mutare pe loc

„Barnhouse 175: O reinterpretare modernă a „șurii" tradiționale , formată din doua jumătăți perfect intercalate in așa fel încât să fie percepute din orice unghi ca o clădire unitară. Cei 150 de mp utili , încorporează un spațiu interior modern și funcțional dispus pe doua niveluri. La parter regăsim zona de zi compusă din bucătăria deschisă spre zona de dining si living, o zonă suplimentară pentru depozitare și o baie. Accesul în grădină și pe terasă se face atât din living cât și din bucătărie, iar spațiul exterior beneficiază de un „șopron" din lemn poziționat pe marginea aleii de acces spre zona de parking dedicat.

Cât te costă o casă „ECO” în stil „șură” modernă la Cluj

Etajul acomodează 3 dormitoare (dintre care unul matrimonial cu baie proprie) , o baie și un spațiu special amenajat pentru încorporarea mașinii de spălat haine). De la acest nivel se face și accesul spre pod casei cu ajutorul unei scări rabatabile”, descrie vânzătorul casa. 

Cât te costă o casă „ECO” în stil „șură” modernă la Cluj

300.000 de euro este prețul casei „ECO” din Colina Nouă

În anunțul de vânzare ne mai sunt prezentate unele facilități extra ale proiectului de la Colina Nouă.

„Facilități suplimentare proiect (faza 1):

  • alei pietonale și trasee de drumeție
  • parcuri și spații verzi complet amenajate
  • minimarket
  • transport privat Cluj-Colina-Cluj
  • spațiu multifuncțional și coworking (Hambar Coffee House)
  • Foișor amenajat cu loc de luat masa, grup sanitar BBQ și fire pit
  • infrastructură (rețele de apă și canalizare, străzi și alei amenajate, trasee de alergare și bicicletă)”, mai adaugă vânzătorul.
Comenteaza