Casa Verde Fotovoltaice: Noi liste cu dosare aprobate. Câți oameni au primit OK-ul de la AFM pentru panouri solare

Casa Verde Fotovoltaice: Noi liste cu dosare aprobate. Câți oameni au primit OK-ul de la AFM pentru panouri solare
| Foto: rednewswire.com

Astăzi au fost publicate noi liste cu dosarele aprobate de AFM în cadrul programului „ Casa Verde Fotovoltaice”.

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat noi liste cu dosarele aprobate în cadrul Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Staţii de reîncărcare cu putere normală şi Piste pentru biciclete.

În urma aprobării bugetului de venituri și cheltuieli al Administrației Fondului pentru Mediu pentru anul 2024, în ședința Comitetului de Avizare, din 04 martie 2024, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat, pe site-ul instituției, noi liste cu dosarele aprobate.

„Așa cum am promis săptămâna trecută, astăzi, a fost aprobată de către Administraţia Fondului pentru Mediu o listă cu 49.331 de beneficiari ai Programului Casa Verde Fotovoltaice – persoane fizice care depuseseră dosarele în sesiunea 2023. În acest moment, instalatorii pot demara procedurile de instalare a panourilor fotovoltaice pentru toate persoanele fizice care au fost declarate eligibile. Avem un buget record de 2 miliarde de lei și ne dorim pentru 2024 condiții mai flexibile de participare care să îl facă mai accesibil și să permită mai multor persoane să se alăture inițiativei de producție de energie verde”, a declarat ministrul mediului apelor și pădurilor, Mircea Fechet”, potrivit unui comunicat de pe site-ul oficial al MMAP.

Totodată, în cadrul Programului Stații de reîncărcare cu putere normală a fost publicată o nouă listă care conţine 76 de dosare acceptate în valoare de 75.031.547,49 lei.

De asemenea, în cadrul Programului de realizare a pistelor pentru biciclete a fost publicată o nouă listă conţinând 59 dosare acceptate în valoare de 353.773.767,09 lei.

Potrivit instituției, listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM la secțiunile aferente programelor

Comenteaza