Campanii false prin SMS

Campanii false prin SMS
Reţeaua de magazine cash&carry Metro România îşi atenţionează că numele îi este folosit în mod abuziv, de către persoane necunoscute, în cadrul unor campanii false promovate prin SMS.

Mai mulţi utilizatori de telefonie mobilă au primit mesaje prin SMS prin care erau anunţaţi că au câştigat un premiu în valoare de 10.500 euro şi un TV cu plasmă, solicitându-li-se ulterior apelarea unui anumit număr de telefon, pentru a primi mai multe detalii în acest sens.

"Metro Cash&Carry România nu are nicio legătură cu promovarea campaniei cu premii, transmisă prin SMS, iar numele este folosit fără acordul nostru. În ceea ce îi priveşte pe clienţii noştri, le recomandăm să nu dea curs acestor mesaje, să nu furnizeze informaţii personale şi să contacteze imediat autorităţile competente pentru reclamarea fraudei şi protejarea informaţiilor personale", au declarat reprezentanţii companiei într-un comunicat de presă. Compania le recomandă persoanelor care au primit astfel de mesaje sau apeluri telefonice în numele companiei, prin care sunt anunţaţi că au câştigat premii substanţiale ce presupun efectuarea unor plăţi pentru a fi ridicate, să nu le răspundă şi să nu furnizeze informaţii cu caracter personal.

Pentru folosirea în mod abuziv a numelui companiei, Metro va colabora cu autorităţile competente în vederea soluţionării acestei situaţii.

Etichete
Comenteaza