Bursa din State a închis indecis

Bursa din State a închis indecis
Bursa din Statele Unite a închis indecis şedinţa de tranzacţionare de miercuri, cu acţiunile din sectorul tehnologic în scădere uşoară, după ce estimările privind vânzările din acest an anunţate de Dell au îngrijorat investitorii.

Indicii Dow Jones şi S&P 500 au închis indecis, după o şedinţă în care au înregistrat atât creşteri, cât şi scăderi.

Producătorul de computere Dell a avut cea mai slabă evoluţie dintre companiile incluse în indicele S&P, cu un declin de 10%, după comentarii precaute privind cheltuielile IT ale autorităţilor SUA.

Cotaţia Hewlett-Packard a fost, de asemenea, afectată şi a coborât cu 3,7%.

"Nu vezi de obicei acţiunile din sectorul tehnologic în scădere în timp ce restul bursei pierde mai puţin, iar această situaţie arată că ultimele rezultate financiare au creat multă îngrijorare", a spus Nicholas Colas, analist pentru burse la ConvergEx Group din New York.

Acţiunile retailerilor au scăzut după date sub aşteptări anunţate de Abercrombie & Fitch, chiar dacă Target a avut rezultate bune. Din cele 94 de companii incluse în indicele S&P care au raportat rezultate financiare până acum, 72 au depăşit aşteptările analiştilor.

Indicele industrial Dow Jones a urcat cu 0,04%, iar Standard & Poor's 500 cu 0,09%, în timp ce Indicele Compozit Nasdaq a pierdut 0,47%.

 

Comenteaza